Southampton‎ > ‎

3 aug.: New Forest

Het was zondag en ik bleek de dienstregeling niet goed gelezen te hebben. Hierdoor moesten we een uur wachten voor de boot naar Hythe vertrok.

Voor 6 pond een kaartje gekocht waarmee je gratis heen en weer kan met de boot naar Hythe en onbeperkt kan reizen met de beachbus.

Toen de boot aankwam in Hythe, misten we net de beachbus, dus bekeken we Hythe eens wat beter.

Toen ons plan aangepast en met de bus alleen naar Bucklers Hard gereisd. Daar was een best interessant museum, waar we toegang voor moesten betalen, anders konden we ons wandelpad naar Beaulieu niet lopen. Het was de 6 pond wel waard.  

In ruim een uur naar Beaulieu gelopen over mooi en makkelijk voetpad langs het water.

Daarna de bus naar Hythe terug. We misten hem echter net en hadden nu ook een uur voor Beaulieu over. Gelukkig maar, want zo ontdekten we de prachtige "learning garden" moestuin van Patrick: http://fairweathers.co.uk/patricks-patch/

Ik had nog wel even willen uitstappen bij de prachtige kust bij Lepe. Achteraf maar goed ook, het reizen naar Londen kostte toch meer tijd dan gedacht:
Met de boot van 15.40 uur gingen we terug naar Southampton, 20 minuten gelopen naar het hotel en toen weer 15 minuten naar het station. Met de trein van 17 uur naar Londen Waterloo station; toen met de metro naar Victoria station en even lopen zoeken naar het internationale busstation. We waren hier nu 2 uur te vroeg, o 19 uur. De bus vertrok om 21 uur en was keurig om 08.30 aan in Utrecht. 
Terwijl we toch nog een uur hadden moeten wachten op de boot bij Dover, die geen kapitein bleek te hebben.


Foto's